Over ons

Acupunctuur & TCM massage

Acupunctuur praktijk &Gezondheidscentrum Yin Yang biedt u traditionele acupunctuur en TCM massage aan. Wij zijn al meer dan 4 jaar gespecialiseerd in het geven van TCM massages en het uitoefenen van traditionele geneeswijzen. Met de combinatie van acupunctuur en TCM massage krijgen onze klanten effectieve verbeteringen op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Alle traditionele Chinese geneeswijze en massage technieken die wij uitoefenen komt voort uit een traditie die duizenden jaren oud is.

Heeft u een klacht, maar u weet de oorzaak niet? Dan adviseren wij u eerst een consult te doen. We gebruiken onder andere de pols- en tongdiagnose om een zo compleet mogelijk beeld van je klachten te krijgen. Met het inzetten van onze Chinese geneeswijzen kunnen wij de klacht effectief behandelen. Deze kan uit verschillende behandeltechnieken bestaan: acupunctuur, cupping, guasha, moxa, TCM massage en/of Chinese kruiden formules.

Wij zijn altijd bereid om u meer informatie te geven over de behandeling van de klachten.

Kom gerust langs op de gezondheidscentrum.


Acupunctuur praktijk & Gezondheidscentrum Yin Yang is lid van beroepsvereniging NBCG-Yi en de koepelvereniging RBCZ.
https://www.high-endrolex.com/30
NBCG-Yi is een beroepsvereniging die opkomt voor de belangen van therapeuten werkzaam binnen de Traditionele Chinese Geneeswijze.

Afspraak maken?